Forskellen mellem hjemmeelevator og offentlig elevator, hvor meget ved du?

De fleste mennesker på forskellen mellemhjemme elevatorog offentlig elevator forbliver kun i størrelsen af ​​størrelsen, at hjemmeelevatoren er en reduceret udgave af den offentlige elevator, faktisk ikke, hjemmeelevatoren og den offentlige elevator fra funktion til teknologi har en verden til forskel.
Brug af forskellige miljøer
Offentlige elevatorer bruges i en bred vifte af applikationer, såsom indkøbscentre, kontorbygninger, kvarterer og så videre.Home elevator bruges i private huse, udelukkende til intern brug af en enkelt familie.
Forskellige installationsforhold
Erhvervselevatorer stiller høje krav til civilt byggeri.Husstandselevatorer stiller høje krav til skaktens udnyttelsesgrad.Skakten er kanalen for elevator op og ned, jo lavere udnyttelsesgrad af skakten er, jo større spild af plads.
Forskellig bæreevne
Offentlig elevator transporterer flere passagerer, og den generelle lastekapacitet varierer fra 500 kg til 5000 kg.Fordi antallet af passagerer er relativt lille, er den generelle bæreevne for hjemmeelevatoren inden for 400 kg.
Forskellige kørehastigheder
Den offentlige elevator har en bred vifte af hastigheder fra 0,25m/s, 0,5m/s og andre hastigheder påfragt elevatorertil højhastighedselevatorer på 10m/s eller mere.Husstandselevatorens hastighed er generelt ikke mere end 1m/s.
Anderledes design af maskinrum
Den offentlige elevator har normalt et stort maskinrum, som bruges til at placere elevatorens hovedramme, kontrolpanel, hastighedsbegrænser og så videre.Husstandselevatorer er normalt designet uden maskinrum, og instrumenterne i det originale maskinrum flyttes til skakten eller erstattes af andre teknologier, hvilket er energibesparende og pladsbesparende.
Pibens rolle er anderledes
Offentlig elevator skal reservere pit, som er udstyret med buffer- og elevatorstopkontakt og skaktlyskontakt, stikkontakt og belysning.Husstandelevatorerhar små gruber og behøver ikke engang at reservere gruber.
Den reguleringsmæssige tilgang er anderledes
Offentlig elevator tilhører det specielle udstyr, der er fastsat i den nationale forordning "Law of the People's Republic of China on the Safety of Special Equipment", som er fremstillet, installeret, vedligeholdt og accepteret i overensstemmelse med reglerne.Huselevatorer købes, sælges og bruges som almindelige husholdningsapparater og behøver ikke at være omfattet af den nationale lovgivning.


Indlægstid: 14. september 2023