【Heistips】 Hvordan beskytte deg selv i tilfelle heisfeil?

Det er to hovedtyper av heisfeil: den ene er at heisen plutselig slutter å gå;Den andre er at heisen mister kontrollen og faller raskt.

Hvordan beskytte deg selv i tilfelle en heisfeil?

1. Hvordan tilkalle hjelp hvis heisdøren svikter?Hvis heisen stopper plutselig, ikke få panikk først, prøv å trykke på døråpne-knappen kontinuerlig, og ring servicenummeret til heisvedlikeholdsenheten gjennom heis-walkie-talkie eller mobiltelefon for å få hjelp.Du kan også formidle informasjon om å være fanget til omverdenen ved å rope om hjelp osv., og ikke tvangsåpne døren eller prøve å klatre ut av taket på bilen.

2. Hvordan beskytte deg selv når bilen plutselig faller?Hvis heisen plutselig faller, trykk på knappene i hver etasje så fort som mulig, velg et hjørne som ikke lener seg mot døren, bøy knærne, vær i halvhuk, prøv å opprettholde balansen og hold barnet inne. armene dine når det er barn.

3. Vennligst ta heisen sivilt og trygt, og ikke bruk hendene eller kroppen for å tvangshindre heisdøren fra å åpne og lukke.Ikke hopp i heisen, ikke bruk grov oppførsel på heisen, som å sparke de fire veggene i bilen med føttene eller slå med verktøy.Ikke røyk i heisen, heisen har en viss identifiseringsfunksjon for røyk, røyking i heisen, det er sannsynlig at heisen feilaktig tror at den er i brann og automatisk låses, noe som resulterer i at personell blir fanget.


Innleggstid: 14-jul-2023