Hvorfor er det et speil i heisen?

Praktisk å organisere utseendet ditt

Under det fartsfylte og høypressede livet har moderne mennesker alltid det travelt.For de som er bildebevisste er det lurt å dra nytte avheisri for å rydde opp i antrekk og utseende, for å være i en bedre tilstand til å håndtere jobb og liv.
Øk romfølelsen
Heisplassen er generelt liten og lukket, for personer som lider av "klaustrofobi", føler de seg ofte engstelige, deprimerte inn i heisen.Imidlertid kan refleksjon av speil visuelt øke plassen, og dermed redusere deres fysiske og følelsesmessige ubehag.
Beskyttelse mot tyver og trakassering
Når du tar heisen på offentlige områder, oppstår det fra tid til annen hendelser med tyveri og trakassering.Speil i heiser, på den ene siden, hjelper rytterne med å observere omgivelsene sine, redusere visuelle dødrom og beskytte seg selv.På den annen side er det litt avskrekkende for folk med dårlige intensjoner.
Disse
Alle disse kan bare betraktes som speilets "tilleggsfunksjon".
Det er ikke grunnen til atheiser installert i utgangspunktet.
Dens egentlige hensikt er
Det er for funksjonshemmede.
Etter å ha gått inn i heisen kan de rullestolbundne funksjonshemmede på grunn av plassbegrensninger ikke snu seg, de fleste av dem har ryggen mot heisdøren, så det er vanskelig for dem å seheisetasjer og innganger og utganger.Men med speil kan de se gulvet de er på i sanntid gjennom speilet og gå trygt ut av heisen.
Derfor krever Barrier-Free Design Code at bygningsheiser skal installeres med speil eller materialer med speileffekt, og i tillegg skal speil eller speilmaterialer installeres foran på bilen i en høyde på 900 mm til toppen .Dette er høyden på heisknappene og høyden du kan nå når du sitter i rullestol.


Innleggstid: 25. september 2023