Fautuaga mo Ti'eti'e Sifi Saogalemu

 1 Taumafai e aua ne'i misia lelifitaimi o taotoga i le po, o se tagata na o ia e aʻe i luga o le faasitepu e le gata ina manaʻomia le tino ae e sili atu foi ona osofaʻia e le au faomea.

   2 E lē tatau i tagata matutua, tamaiti ma fafine ona alu na o latou i le lifi, ma e lē tatau foʻi ona ō faatasi ma se tagata ese e toʻatasi.A tatau ona latou aveina na o latou i le lifi, e tatau ona latou gauai atu i le matau, ma a latou vaaia se tagata ese e toatasi o mulimuli mai ia i latou, e tatau ona latou o ese vave, ma faatali mo le isi malaga e ave lelififaatasi ai ma le toatele o tagata.

   3 O se fafine nofofua o loo tiʻetiʻe i se lifi i se kamupani po o se fale mautotogi, e feiloaʻi ma ni tagata e toʻaitiiti, ma iloa ai o lē o loo tiʻetiʻe ma ia e lē o masalosalo ma e lē mafai ona alu ese mo sina taimi, e mafai loa ona ia tū i autafa o ki e pulea ai le lifi, ma oomi faamau. mo fola uma i lima uma e lua pe a osofaia o ia.E tusa lava pe osofaia oe, o lelifio le a tu i fogafale uma, ma o taimi uma e tu ai, o le ae maua le avanoa e sola ese ai pe laveaʻiina e se tasi, ma o le a le mafai e le au faomea ona faʻamalosi e gaoioi faʻafuaseʻi.


Taimi meli: Tes-08-2023