Lajme

 • Koha e postimit: Prill-09-2024

  Çfarë duhet të bëj kur takoj një zjarr në ashensor?Situata e zjarrit është e ndryshueshme, megjithëse ashensori i zjarrit është projektuar me një furnizim të dyfishtë të energjisë dhe një pajisje komutuese automatike në fazën e fundit të kutisë së shpërndarjes.Pra, çfarë bëjnë zjarrfikësit në kabinën e ashensorit pasi kafsha...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: Prill-09-2024

  Kur është i nevojshëm një ashensor zjarri?Në rast zjarri në një ndërtesë të lartë, zjarrfikësit që ngjiten në ashensorin e zjarrit për të shuar zjarrin jo vetëm që kursejnë kohën për të arritur në dyshemenë e zjarrit, por gjithashtu reduktojnë konsumin fizik të zjarrfikësve dhe gjithashtu mund të ofrojnë ekuacione për shuarjen e zjarrit. ..Lexo më shumë»

 • Mënyra e funksionimit dhe përdorimit të ashensorit të zjarrit
  Koha e postimit: Prill-07-2024

  Funksioni dhe metoda e përdorimit të ashensorit të zjarrit (1) Si të përcaktohet se cili ashensor është një ashensor zjarri Një ndërtesë shumëkatëshe ka një numër ashensorë dhe ashensori i zjarrit përdoret kryesisht me ashensorët e pasagjerëve dhe ngarkesave (zakonisht që transportojnë pasagjerë ose mallra, kur duke hyrë në gjendje zjarri, ka një ...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: Prill-01-2024

  Cilat janë ndryshimet midis sistemit të kontrollit të ashensorit Detar dhe ashensorit tokësor?(1) Dallimet në funksionet e kontrollit Kërkesat e testit të mirëmbajtjes dhe funksionimit të ashensorit Detar: Dera e dyshemesë mund të hapet për të funksionuar, dera e makinës mund të hapet për të funksionuar, dera e sigurisë mund të hapet për të ...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: Mar-29-2024

  Cilat janë ndryshimet midis strukturës së përgjithshme të projektimit të ashensorit Detar dhe ashensorit tokësor?Pjesa dërrmuese e makinerisë së ashensorit të tokës ndodhet në pjesën e sipërme të ndërtesës, dhe ky sistem shtrirjeje ka strukturën më të thjeshtë, dhe forca në pjesën e sipërme të ndërtesës është e ndërlidhur...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: Mar-29-2024

  Veçantia e funksionimit të ashensorit detar Për shkak se ashensori detar duhet ende të plotësojë kërkesat e përdorimit normal gjatë lundrimit të anijes, lëvizja e lëvizjes në funksionimin e anijes do të ketë një ndikim të madh në forcën mekanike, sigurinë dhe besueshmërinë e eleva...Lexo më shumë»

 • Këshilla për ashensorin- Ashensor detar
  Koha e postimit: Mar-20-2024

  Këshilla për ashensorin- Ashensori detar Mjedisi i klimës së punës së ashensorit detar është relativisht i keq, si të dizajnohet?(2) Dizajni i tre mbrojtjes së ashensorit Detar Dizajni tre anti-lagështi i referohet dizajnit kundër lagështirës, ​​spërkatjes kundër kripës, dizajnit kundër mykut.Lumenjtë, veçanërisht mjedisi klimatik i detit ndryshon gr...Lexo më shumë»

 • Këshilla për ashensorin- Ashensor detar
  Koha e postimit: Mar-20-2024

  Këshilla për ashensorin- Ashensori detar Mjedisi i klimës së punës së ashensorit detar është relativisht i keq, si të dizajnohet?(1) Dizajni i sistemit me temperaturë të lartë dhe të ulët Gama e temperaturës së mjedisit të funksionimit të pajisjeve është relativisht më e madhe, siç është temperatura normale e punës së ashensorit të tokës është ...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: Mar-14-2024

  Si të zgjidhni një ashensor spitalor 1. Kërkesat komode të ambientit të ashensorit për pacientët;(Nëse për të instaluar ashensor me ajër të kondicionuar të veçantë, aktualisht, spitalet e mëdha kanë instaluar ashensor të veçantë të ajrit të kondicionuar) 2, kërkesat e sistemit të sigurisë ashensor;(Nëse ka një sa më të dyfishtë...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: Mar-14-2024

  Formulimi i sistemit të menaxhimit të urgjencës së ashensorit Pajisja e urgjencës së ashensorit është projektuar, por në fund të fundit, ajo duhet të përdoret vetëm kur lëviz shkallët lëvizëse ose kur ashensori nxitohet për të riparuar, dhe pajisja ndodhet në boshtin e ashensorit, gjë që në mënyrë të pashmangshme do të ka ndikim te madh...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: Mar-06-2024

  6 gjëra për të parë në një ashensor 1, çelësi i derës së ashensorit është i qetë, qoftë tingulli jonormal.2. Nëse ashensori fillon, funksionon dhe ndalon normalisht.3. Nëse çdo buton i ashensorit funksionon normalisht.4, dritat në ashensor, ekrani i dyshemesë, ekrani i dyshemesë jashtë ashensorit ...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: Mar-06-2024

  Gjëja më e mirë për të bërë për t'u mbrojtur kur ashensori po bie 1. Pavarësisht sa kate janë, shtypni butonat në çdo kat shpejt.Kur aktivizohet energjia emergjente, ashensori mund të ndalojë dhe të vazhdojë të bjerë menjëherë.2. E gjithë shpina dhe koka janë afër pjesës së brendshme...Lexo më shumë»