• 5
 • 6
 • fokus-në-të
 • blu-fuji
 • vjet-e
 • 10

  10

  Produktet blu Fuji mbulojnë produktet dhe shërbimet e ashensorit si ashensori i pasagjerëve me shpejtësi të lartë, ashensori shtëpiak, ashensori i shtratit, ashensori panoramik, ashensori i mallrave dhe makinave, shkallët lëvizëse dhe trotuari automatik, aksesorët e ashensorit dhe produkte të tjera.
 • 20

  20

  Ashensori Ningbo Blue Fuji ka zhvilluar më shumë se 20 seri ashensorë.Nëse jeni të interesuar për produktet tona ose keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.
 • 50

  50

  Ashensori Ningbo Blue Fuji ka zhvilluar më shumë se 50 specifika të ashensorëve. Dhe në procesin e paraqitjes strategjike globale të markës sonë, ne mirëpresim që gjithnjë e më shumë partnerë të bashkohen me ne.
 • 5

  5

  Fuji blu do të zhvillohet drejt kursimit të energjisë, ndotjes së ulët, zhurmës së ulët, jetëgjatësisë dhe ashensorit të gjelbër.

Produktet e veçuara

 • rreth

Rreth Nesh

Ningbo blu Fuji Elevator Co., Ltd. është një partner teknik i Japonisë Fuji Elevator Co., Ltd., i specializuar në projektimin dhe shitjet e ashensorëve, shkallëve lëvizëse dhe trotuareve automatike.Produktet janë shërbyer në Kinë, Azinë Juglindore dhe Lindjen e Mesme etj.

Për t'i bërë klientët 100% kënaqësi është besimi ynë i qëndrueshëm, në këtë fushë të konkurrencës dhe zhvillimit, mundësive dhe sfidave, Blue fuji mbani në mend filozofinë e biznesit të "zhvillimit pragmatik, krijimit të prosperitetit dorë për dore" për t'ju ofruar të gjitha llojet e cilësisë së shkëlqyer produkte dhe shërbime, dhe sinqerisht mirëpresim klientët brenda dhe jashtë vendit vijnë në vizitë në kompani dhe bashkëpunojnë për një sukses të madh!
Mëso më shumë

Arritje të reja