Проектен печат

5b30a024364bb

Проект на Кина

5b30a05334d12

Проект на САД

5b30a040c3d2e

Проект на Австралија

5b30a12811b9a

Проект на Јапонија

Проект Манамат Ал Госаиби-Ареа Манама

Проект Манамат Ал Госаиби-Ареа Манама

Име на проектот Библиотека Ал халифија - локација - Мухаррак

Име на проектот Библиотека Ал халифија - локација - Мухаррак

Гранд централен хотел (30 спрата) - област Juffair

Гранд централен хотел (30 спрата) - област Juffair

ОКТО ХОТЕЛ ЦИРЕБОН-2

ИНДОНЕЗИЈА ОКТО ХОТЕЛ ЦИРЕБОН

Октопод Велнес Хотел-1

ИНДОНЕЗИЈА ОКТОПОД ВЕЛНЕС ХОТЕЛ

проект-печат

Зграда на повеќе ката, локација (ОАЕ) шеријат

ОКТО ХОТЕЛ ЦИРЕБОН-1

ИНДОНЕЗИЈА ОКТО ХОТЕЛ ЦИРЕБОН