Nā ala e hōʻoluʻolu ai i ka makaʻu i ka Elevator

Me ka piʻi nui ʻana o nā pōʻino elevator, ua nui ka makaʻu o ka poʻe i kēia mea hana i kēlā me kēia lā, a makaʻu kekahi e holo wale i ka elevator.No laila pehea mākou e hoʻomaha ai i ka phobia elevator?Nā ala e hoʻopau ai i ka phobia elevator

Keʻano 1: Hoʻoponopono Mood

E ho'āʻo e hoʻomaha i kou ʻano, mai noʻonoʻo ʻole ma mua o ka lawe ʻana i ka elevator, hiki iā ʻoe ke lawe i ka hanu hohonu a hoʻoponopono i kou hanu.A laila e noʻonoʻo i kahi lā maikaʻi, e noʻonoʻo i kekahi mau mea hauʻoli maʻamau, e hoʻomau i ke ʻano o ka hauʻoli a me ka hauʻoli.

Keʻano 2: Keʻano Manaʻo Manaʻo

Inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻomalu i kou mau manaʻo ponoʻī i ka wā e lawe ai i ka elevator, pono ʻoe e hāʻawi iā ʻoe iho i kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo noʻonoʻo, e like me: ʻAʻole wau i laki, ʻo ka ʻāina he nui nā elevators e holo ana i kēlā me kēia lā, ʻaʻole nui nā ulia, ʻo wau. ʻoiaʻiʻo ʻaʻole pilikia kēia elevator, a pēlā aku.

Ka Papa Hana 3: E hoʻonui i ka manaʻo maʻamau

ʻO wai ka mea hiki ʻole ke wānana inā e ʻike ka elevator i ka hemahema ma hope o ka lawe ʻana i ka elevator, a ʻo ka mea e hana ʻia inā loaʻa maoli ka pōʻino ke kī.Heluhelu maʻamau i kekahi ʻike kōkua mua weliweli, i ʻole e hālāwai me nā pōʻino elevator ma kahi poho.Eia kekahi, inā loaʻa iā ʻoe ka ʻike hou aku e pili ana i nā elevators, e liʻiliʻi paha ʻoe i ka pilikia i ka wā e holo ana i ka elevator.

a ʻoi aku ka ʻike elevator, ʻoi aku ka hoʻomaopopo ʻana i ka elevator, i ka wā e holo ai i ka elevator ʻaʻole hopohopo.

Keʻano 4: Keʻano hana hoa

Ina he kanaka i kaelevatorloa manao kaumaha, aole e pale a me ka 'ohana a me na hoa e holo pu i ka elevator, ina he kanaka ma waho, ma hope o nā mea a pau, ka elevator mea he lehulehu wahi, oe ke kali i kekahi poʻe e komo i ka elevator e holo pu.

Keʻano 5: keʻano hoʻonāwaliwali

Hiki iā ʻoe ke komo i ka elevator me nā headphone a hoʻolohe i ke mele, a i ʻole e hana i kahi mea ʻē aʻe i pili ʻole i nā poʻe ʻē aʻe, e hoʻohuli i ko lākou manaʻo, ʻaʻole lākou e noʻonoʻo maoli i kaelevatorpōʻino.

Kaʻina 6: Koho ʻeleu

E ho'āʻo ʻaʻole e hele a i ʻole e kaʻa i ka elevator kahiko, e hoʻomaka e koho i kekahi o nā ʻano hou, ke ʻano o ka ʻeleʻele mālama maikaʻi ʻia, maʻemaʻe a maʻemaʻe e holo ai, e holo i kēia ʻano elevator, ʻoi aku ka maopopo ʻaʻole e loaʻa. makaʻu i ka noʻonoʻo.

Hoʻomahaelevatorphobia ma na ano he nui, pili i kela a me keia kanaka ke ano okoa, o ke ala maikaʻi e hoʻomaha mai loko i waho, wale i loko o ka makaʻu hou ole, pololei ka hoomaopopo ana o ka elevator ulia, i mea e hana rationally holo i ka elevator, e hoomaha i ka elevator.


Ka manawa hoʻouna: Dec-12-2023