Måter å lindre frykt for heisen

Med det økende antallet heisulykker har folk blitt mer og mer redde for dette daglige verktøyet, og noen er til og med redde for å kjøre heisen alene.Så hvordan skal vi lindre heisfobi?Metoder for å lindre heisfobi

Metode 1: Stemningsregulering

Prøv å slappe av i humøret, ikke tenk tull før du tar heisen, du kan trekke pusten dypt og regulere pusten.Så tenk på en god dag, tenk på noen vanligvis glade ting, la stemningen holde seg glad og munter.

Metode 2: Psykologisk forslagsmetode

Hvis du ikke kan kontrollere dine egne tanker når du tar heisen, bør du gi deg selv noen psykologiske hint, som: Jeg er ikke så uheldig, landet så mange heiser som går hver dag, det er ikke mange ulykker, jeg er sikker på at denne heisen ikke er et problem, og så videre.

Metode 3: Øk sunn fornuft

Hvem kan ikke forutse om heisen vil støte på heisfeil etter å ha tatt heisen, og hva som bør gjøres hvis den virkelig støter på fare er nøkkelen.Leser vanligvis noe farlig førstehjelpskunnskap, for ikke å møte heisulykker med tap.Dessuten, hvis du har mer kunnskap om heiser, vil du naturligvis være mindre sannsynlig å ha problemer når du kjører heis.

og mer heis kunnskap, mer forståelse av heisen, når du kjører heisen naturlig vil ikke bekymre deg.

Metode 4: Partnerskapsmetode

Hvis en person iheisvirkelig føler deg deprimert, for ikke å forhindre og familie eller venner til å ri heisen sammen, hvis en person utenfor, tross alt, heisen er et offentlig sted, kan du vente på at andre mennesker kommer inn i heisen for å ri sammen.

Metode 5: distraksjonsmetode

Du kan gå inn i heisen med hodetelefoner og høre på musikk, eller gjøre noe annet som ikke påvirker andre, for å avlede oppmerksomheten deres, de vil ikke naturlig tenke påheisulykke.

Metode 6: Aktivt valg

Prøv å ikke gå eller mindre ri den gamle heisen, ta initiativ til å velge noen av de nyere stilene, utseendet til den bedre vedlikeholdte, rene og ryddige heisen å kjøre, kjør denne typen heis, generelt mer sikker på at det ikke vil være frykt for psykologi.

Lindreheisfobi på mange måter, gjelder for hver persons metode er forskjellig, den beste måten er å lindre fra innsiden og ut, bare den indre ikke lenger frykt, korrekt forståelse av heisulykker, for å gjøre rasjonelt ri heisen, være trygg på at heis.


Innleggstid: 12. desember 2023